Nieuwe cursusdata voor AutoCAD bekend

Door: Cls Computertrainingen  01-12-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Autocad

De nieuwe cursusdata voor de trainingen AutoCAD voor het eerste halfjaar van 2008 zijn aan de planning toegevoegd. De cursussen worden minimaal een keer per maand gehouden, maar wanneer u met twee of meer cursisten tegelijk een van onze trainingen wilt volgen en de door u gewenste cursusdatum staat niet in ons overzicht, plannen wij graag een extra cursusdatum in.

CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor AutoCAD. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Den Bosch of in company bij u op het bedrijf. Deze laatste optie is voor veel bedrijven zeer interessant omdat wij deze opleidingen zodoende kunnen aanbieden als een maatwerktraining. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

Naast onze basis en vervolg cursus bieden wij diverse korte toepassingsgerichte trainingen aan die dieper op een specifiek onderdeel van AutoCAD ingaan.

Cursusaanbod

Op dit ogenblik hebben wij de volgende opleidingen AutoCAD in ons programma.

  • Basiscursus AutoCAD
  • Basiscursus AutoCAD LT
  • AutoCAD Gevorderd 
  • AutoCAD 3D Modeling 
  • AutoCAD 3D Visualisatie
  • Dynamische blokken
  • Presenteren en plotten
  • Update naar AutoCAD 2008

Voor de inhoud van deze trainingen verwijzen wij u naar onze website www.cls-trainingen.nl.

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding

Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar kunnen eventueel ook bij u op het bedrijf worden verzorgd.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de 'cursisten' helpen bij hun werkzaamheden.

Meer informatie

Wanneer u meer informatie over deze trainingen wenst, bezoek dan onze website www.cls-trainingen.nl of mail naar info@cls-trainingen.nl. U kunt ook bellen met Peter Gadellaa, tel. 0162 - 424150.

Trefwoorden: 3d, Autocad, Basiscursus, Cls, Cursus, Cursusdata, Training