Nieuwe trainingen/cursussen Crystal Reports

Door: Cls Computertrainingen  06-03-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Opleiding

Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en efficiënte rapportage. Met Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. U kunt rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden.

Cursusaanbod Crystal Reports

CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige rapportageprogramma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Ede of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

De eerste drie gebruikerstrainingen, die geheel Nederlandstalig zijn opgezet, zijn telkens een logisch vervolg op elkaar. Ze gaan steeds dieper in op de talrijke mogelijkheden van het opzetten van rapporten met Crystal Reports.

  • Rapport Ontwerp - Introductie
  • Rapport Ontwerp - Basis
  • Rapport Ontwerp - Vervolg

Korting

Wanneer u na het volgen van een van de cursussen Crystal Reports besluit een vervolgtraining te volgen krijgt u op deze training 10% korting.

Maatwerktraining & Consultancy

Het is mogelijk om de trainingen bij u op het bedrijf te geven. Deze trainingen kunnen worden aangepast aan uw database en uw eigen specifieke informatiebehoefte. Op deze manier haalt u het hoogste rendement uit de training.

U kunt onze professionele docenten ook inhuren als consultant om u op de werkplek te helpen met het opzetten van gecompliceerde rapporten.

Trefwoorden: Basis, Cursus, Introductie, Opleiding, Reports, Training, Vervolg