Nu ook ACT! trainingen bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  03-11-2008
Trefwoorden: Training, Cursus, Opleiding

ACT! bewaart alle contactgegevens van uw relaties op één toegankelijke plaats. Alle documenten, e-mailberichten, aantekeningen en zelfs webpagina's die betrekking hebben op uw zakenrelaties, worden compleet met datum- en tijdregistratie vastgelegd en bijgehouden. De directe zoekfunctie geeft u onmiddellijk toegang tot deze essentiële informatie. ACT! maakt het beheren van uw contacten zo veel aangenamer, gemakkelijker en doeltreffender!

Cursusaanbod
CLS Computertrainingen heeft nu drie korte trainingen ACT! van ieder een dag in het cursusaanbod opgenomen.

  • Basiscursus ACT!
  • Gevorderdentraining ACT!
  • Opleiding ACT! Administrator

Deze trainingen worden regelmatig gegeven op onze cursuslocatie in Hoogvliet (Rotterdam).

Bedrijfstrainingen
Bedrijfstrainingen zijn met name geschikt voor organisaties die meerdere personeelsleden tegelijkertijd en intensief willen trainen in de mogelijkheden van ACT!

Deze trainingen kunnen zowel bij u op locatie als bij ons op locatie in Hoogvliet worden gegeven.

Wanneer de trainingen onderdeel zijn van een implementatietraject, zal de inhoud worden aangepast aan de behoefte van de gebruikers. Voor een Sales team zal bijvoorbeeld meer nadruk worden gelegd op het Sales proces, terwijl het management meer de nadruk op rapportages zal terugzien. De processen en workflow die tijdens het inventarisatiegesprek zijn besproken, zullen ook specifiek worden toegelicht.

Informatie
Voor meer informatie kunt u onze website www.cls-trainingen.nl bezoeken of contact opnemen via info@cls-trainingen.nl of telefonisch op 0162 - 424 150.

Trefwoorden: Basiscursus, Bedrijfstraining, Cursus, Gevorderd, Opleiding, Training