Nu ook cursussen MicroStation bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  10-01-2008
Trefwoorden: Cursus, Cad, Autocad

MicroStation is een veelzijdig en veelgebruikt CAD-programma van Bentley Systems. Dankzij de vele krachtige tekenfuncties wordt MicroStation in allerlei vakgebieden ingezet voor het vervaardigen van tekeningen in zowel 2D als 3D.

Cursusaanbod MicroStation
CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze trainingen volgen in de cursusruimte in Bergambacht of in company bij u op het bedrijf.

  • Overstapcursus MicroStation voor AutoCAD-gebruikers (Basis)
  • Basiscursus MicroStation of MicroStation PowerDraft
  • MicroStation 3D (Surface/SmartSolid)
  • MicroStation V8 update training

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding
Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar ook bij u op het bedrijf verzorgd. Het is natuurlijk ook mogelijk om de training in de cursusruimte in Bergambacht te laten plaatsvinden.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen uw werknemers helpen bij hun werkzaamheden.

Informatie
Voor meer informatie over deze trainingen kunt u onze website www.cls-trainingen.nl bezoeken of contact opnemen via info@cls-trainingen.nl of telefonisch via 0162 - 424150.

Trefwoorden: 3d, Autocad, Basiscursus, Cad, Cls, Cursus, Microstation, Tekenprogramma, Update, Werkplekbegeleiding