Nu ook cursussen Photoshop bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  09-08-2007
Trefwoorden: Architecten, Maatwerk, Photoshop

Adobe Photoshop is hét professionele retoucheer- en beeldbewerkingprogramma. Adobe Photoshop is ongeëvenaard als het gaat om het corrigeren van kleurenscans en het toepassen van een breed scala aan bewerkingen op afbeeldingen.

CLS Computertrainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Rotterdam of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om een maatwerktraining aan te bieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

  • Basiscursus Photoshop
  • Photoshop Gevorderd
  • Photoshop Expert
  • Photoshop voor architecten en 3D specialisten
  • Portretten retoucheren

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding
Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar ook bij u op het bedrijf verzorgd.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de 'cursisten' helpen bij hun werkzaamheden.

Wanneer u meer informatie over onze trainingen Photoshop wenst, bezoek dan onze website www.cls-trainingen.nl of neem contact op met Peter Gadellaa via [email protected] of 0162 - 424150.

Trefwoorden: Adobe, Architecten, Basiscursus, Gevorderd, Maatwerk, Photoshop