Nu ook trainingen Adobe Illustrator bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  20-05-2009
Trefwoorden: Training, Cursus, Opleiding

Adobe Illustrator is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk programma. Of het nu gaat om het ontwerpen van logo's en illustratieve tekeningen of het maken van advertenties en flyers, Illustrator geeft u de mogelijkheid om al uw creatieve ideeën om te zetten naar een tastbaar eindproduct. Een belangrijk voordeel van dit Vector georiënteerde programma is het kwaliteitsbehoud. Zo kunt u één en dezelfde illustratie gebruiken voor een advertentie en voor de gevel van een flatgebouw.

CLS Computertrainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Den Bosch of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin. CLS Computertrainingen heeft nu drie trainingen Adobe Illustrator in het cursusaanbod opgenomen.

  • Basiscursus Illustrator
  • Illustrator Gevorderd
  • Updatecursus Adobe Illustrator

Informatie
Voor meer informatie kunt u onze website www.cls-trainingen.nl bezoeken of contact opnemen via info@cls-trainingen.nl of telefonisch op 0162 - 424 150.


Trefwoorden: Adobe, Basiscursus, Cursus, Gevorderd, Illustrator, Opleiding, Training