Nu ook trainingen Autodesk 3ds Max bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  07-02-2008
Trefwoorden: Training, Cursus, 3d

3D animeren, visualiseren, modelleren en renderen. Autodesk 3ds Max is dé oplossing als het gaat om animatie, modelleren en renderen in 3D. In de wereld van film en televisie, bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie games en bij het visualiseren van de spectaculairste designs is 3ds Max de absolute nummer 1.

Cursusaanbod
CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor Autodesk 3ds Max. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Den Bosch of in company bij u op het bedrijf.

  • Basiscursus Autodesk 3ds Max
  • Autodesk 3ds Max Gevorderden Training
  • Update naar Autodesk 3ds Max

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding
Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar ook bij u op het bedrijf verzorgd. Het is natuurlijk ook mogelijk om de training in de cursusruimte in Den Bosch te laten plaatsvinden.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen uw werknemers helpen bij hun werkzaamheden.

Informatie
Voor meer informatie over deze trainingen kunt u onze website www.cls-trainingen.nl bezoeken of contact opnemen via [email protected] of telefonisch via 0162 - 424150.


Trefwoorden: 3d, Autodesk, Basiscursus, Cls, Cursus, Gevorderd, Training, Update