Nu ook trainingen Autodesk Maya bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  11-12-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Basiscursus

De wereld van morgen is steeds meer visueel ingesteld. U kunt met Autodesk Maya al uw creatieve ideeën realiseren en de trainingen hiervoor kunt u bij CLS Computertrainingen volgen.

CLS Computertrainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Den Bosch of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om een maatwerktraining aan te bieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

  • Basiscursus Autodesk Maya
  • Autodesk Maya Gevorderd
  • Updatecursus Autodesk Maya

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding
Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar ook bij u op het bedrijf verzorgd.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de 'cursisten' helpen bij hun werkzaamheden.

Meer informatie?
Wanneer u meer informatie over onze trainingen Autodesk Maya wenst, bezoek dan onze website www.cls-trainingen.nl of neem contact op met Peter Gadellaa via [email protected] of 0162 - 424150.

Trefwoorden: Autodesk, Basiscursus, Cursus, Gevorderd, Training, Updatecursus