Nu ook trainingen Cinema 4D bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  23-05-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Architect

CINEMA 4D is een professioneel 3D-animatieprogramma voor de productie van stilstaande beelden en animatiefilms. 3D-modeleren, texturen maken, animeren of renderen: met Cinema 4D kan het allemaal.

CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige 3D-programma. U kunt deze trainingen volgen in de cursusruimte in Rotterdam of in company bij u op het bedrijf. Deze laatste optie is voor veel bedrijven zeer interessant omdat wij deze opleidingen zodoende kunnen aanbieden als een maatwerktraining. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

In verband met de vele mogelijkheden van dit programma hebben wij verschillende trainingen al toegespitst op specifieke doelgroepen. Wanneer uw doelgroep hier niet bijstaat kunnen wij de cursus aan uw wensen aanpassen.

  • Cinema 4D Modeleren. Deze specifieke modeleer-training is ontwikkeld voor reclamebureaus, ontwerpers en infographic bedrijven.
  • Cinema 4D Architectuur & Interieur. Een training specifiek voor architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten.
  • Cinema 4D Animatie. Deze cursus is speciaal voor bedrijven die werken met animaties.
  • Cinema 4D Licht. Wegens de vele mogelijkheden op dit gebied en de vele vragen uit de praktijk hebben wij de specifieke Global Illumination Training aan het programma toegevoegd.

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding
Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar kunnen eventueel ook bij u op het bedrijf worden verzorgd.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de 'cursisten' helpen bij hun werkzaamheden.

Wanneer u meer informatie over deze trainingen wenst, bezoek dan onze website www.cls-trainingen.nl of mail naar info@cls-trainingen.nl. U kunt ook bellen met Peter Gadellaa, tel. 0162 - 424150.


Trefwoorden: 3d, Animatie, Architect, Cinema, Cursus, Interieurarchitect, Training