Nu ook trainingen & cursussen Dreamweaver bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  09-03-2007
Trefwoorden: Training, Maatwerk, Cursus

Dreamweaver is een toonaangevend programma voor het ontwerpen en ontwikkelen van een professionele, interactieve en dynamische website. Het krachtige programma Dreamweaver dat sinds kort onder de vlag van Adobe valt, biedt alle tools voor het ontwerpen van webpagina’s en het beheren van grote websites.

CLS Computertrainingen biedt meerdere cursussen aan voor dit krachtige webdesignprogramma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Waardenburg of in company bij u op het bedrijf.

Naast onze basistraining Dreamweaver - die veel verder gaat dan de gemiddelde basistraining - bieden wij diverse korte toepassingsgerichte trainingen aan die dieper op een specifiek onderdeel van Dreamweaver ingaan. In deze practica bouwt u binnen enkele dagen concrete toepassingen. De practica geven een antwoord op de vraag: Hoe maak ik ..? Op dit ogenblik hebben wij de volgende drie trainingen in ons programma.  

  • Basiscursus Dreramweaver (4 dagen)
  • Introductie Dreamweaver Database-koppelingen (1 dag)
  • Dreamweaver Websites met CSS

Ons aanbod trainingen Dreamweaver zal de komende tijd worden uitgebreid. Bezoek daarom regelmatig onze website www.cls-trainingen.nl om u op de hoogte te stellen van het nieuwste aanbod Dreamweaver cursussen.

Daarnaast is het mogelijk om een maatwerktraining voor u te maken of werkplekbegeleiding te verzorgen voor Dreamweaver.

Trefwoorden: Cursus, Dreamweaver, Maatwerk, Opleiding, Training, Werkplekbegeleiding