Nu ook trainingen Solid Edge bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  13-11-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Cad

Solid Edge is een 3D CAD-systeem, dat is ontwikkeld voor de machine- en apparatenbouw en de ontwikkeling van elektromechanische apparaten en gereedschappen. Of het nu gaat om machines voor de productie van elektronica chips, conveyors, CV-ketels, carrosserieën, graafwerktuigen, stempels of noodstroomverlichting: Solid Edge-gebruikers zijn succesvol!

Cursusaanbod Solid Edge

CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze trainingen volgen in de cursusruimte in Bergambacht of in company bij u op het bedrijf.

  • Basiscursus Solid Edge
  • Solid Edge Sheetmetal
  • Solid Edge Surfacing
  • Solid Edge V20 update training

in de nabije toekomst zal ons aanbod Solid Edge trainingen verder worden uitgebreid.

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding

Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar ook bij u op het bedrijf verzorgd. Het is natuurlijk ook mogelijk om de training in de cursusruimte in Bergambacht te laten plaatsvinden.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de 'cursisten' helpen bij hun werkzaamheden.

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wilt over deze trainingen kunt u ons bezoeken op onze website www.cls-trainingen.nl of stuur een e-mail naar info@cls-trainingen.nl.

Trefwoorden: Basiscursus, Cad, Cursus, Sheetmetal, Training, Update