Snel aan de slag met MS Project

Door: Cls Computertrainingen  25-05-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Project

Wanneer u snel aan de slag wilt met MS Project is onze snelcursus voor u misschien wel het juiste antwoord. U leert in slechts een dag hoe u met MS Project moet werken.

In deze snelcursus Microsoft Project leert u projecten plannen met gebruik van alle beschikbare middelen, zoals de beschikbare mensen en gereedschappen. Vervolgens leert u de planning bewaken, aanpassen en optimaliseren. Na afloop van deze cursus bent u in staat om uw eigen projecten te maken en te bewaken.

  • De duur van deze intensieve cursus is slechts een dag (twee dagdelen van drie uur).
  • Er is geen voorkennis vereist.
  • De cursus wordt bij u op locatie gegeven. U heeft dus geen reistijd.
  • De data en tijdstippen waarop de cursus plaatsvindt, zullen in overleg worden vastgesteld. Dit kunnen zowel de ochtenden en middagen als de avonden zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om de training op een dag te laten plaatsvinden.
  • De prijs voor een privétraining is slechts € 375,-. Wanneer er meerdere deelnemers zijn, rekenen wij voor iedere volgende cursist een bedrag van slechts € 95,- extra (al onze prijzen zijn exclusief BTW).

Wilt u meer informatie over deze cursus, bezoek dan onze website www.cls-trainingen.nl of neem contact op met Peter Gadellaa, tel 0162 - 424150 of via peter@cls-trainingen.nl.

Trefwoorden: Cursus, Microsoft, Project, Snelcursus, Training