Trainingen Autodesk Revit Architecture 2008 bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  03-09-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Revit

Werk spontaan, ontwerp in alle vrijheid en vergroot uw omzet met Autodesk Revit Architecture 2008, het systeem voor bouwkundig ontwerpen en bouwkundige documentatie dat werkt zoals u denkt. Revit Architecture is ontworpen voor het modelleren van bouwkundige informatie en stelt u in staat alles, altijd en overal te wijzigen.

CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige bouwkundige programma. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Den Bosch of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om een maatwerktraining aan te bieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

  • Basiscursus Autodesk Revit Architecture 2008
  • Revit Architecture Gevorderden Training

Het cursusaanbod voor onze Revit Architecture trainingen wordt de komende weken verder uitgebreid. Bezoek daarom regelmatig onze site www.cls-trainingen.nl of vraag om meer informatie.

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding
Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar ook bij u op het bedrijf verzorgd.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de 'cursisten' helpen bij hun werkzaamheden.

Het cursusaanbod voor onze Revit Architecture trainingen wordt de komende weken verder uitgebreid. Bezoek daarom regelmatig onze site of vraag om meer informatie. Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar ook bij u op het bedrijf verzorgd. Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de 'cursisten' helpen bij hun werkzaamheden.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Gadellaa via [email protected] of telefonisch via 0162 - 424150.

Trefwoorden: Autodesk, Basiscursus, Cursus, Revit, Training