Trainingen VectorWorks bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  15-05-2007
Trefwoorden: Maatwerk, Architect, Cad

VectorWorks is een CAD-softwareprogramma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen, presenteren en modeleren in 2D en 3D.

Specifieke doelgroepen voor VectorWorks zijn onder andere architecten, interieurontwerpers/architecten, meubelmakers, decorbouwers en tuinbouwers. Onze docenten hebben veel praktijkervaring op deze gebieden en kunnen hierdoor veel tips en trucs in de trainingen verweven. U leert op deze manier hoe u VectorWorks effectief kunt inzetten binnen uw vakgebied en op korte termijn productief aan de slag kunt gaan.

CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor VectorWorks. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Rotterdam of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

- Basistraining VectorWorks 2D
- Basistraining VectorWorks 3D
- Snel aan de slag met VectorWorks 2D
- Snel aan de slag met VectorWorks 3D
- VectorWorks 2D & 3D Gevorderd
- VectorWorks Organisatie
- Basiscursus 3D VectorWorks Renderworks

Het maximaal aantal deelnemers aan een cursus bedraagt vijf deelnemers, zodat aan iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht kan worden gegeven.

Wanneer u meer informatie over deze trainingen wenst, bezoek dan onze website www.cls-trainingen.nl of mail naar [email protected]. U kunt ook bellen met Peter Gadellaa, tel. 0162 - 424150.

Trefwoorden: 2d, 3d, Architect, Basiscursus, Cad, Gevorderd, Maatwerk, Renderworks, Vectorworks,