Wegens succes extra trainingen AutoCAD

Door: Cls Computertrainingen  05-06-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Opleiding

De vraag naar trainingen AutoCAD van CLS Computertrainingen is dusdanig groot dat wij voor de maanden juli en augustus een aantal extra cursussen aan het rooster hebben toegevoegd. Wanneer u met twee of meer collega's een cursus wilt volgen en de door u gewenste data staan niet in ons rooster, neem dan contact met ons op.

CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor AutoCAD. U kunt deze trainingen volgen in onze nieuwe cursusruimte in Den Bosch of in company bij u op het bedrijf. Deze laatste optie is voor veel bedrijven zeer interessant omdat wij deze opleidingen zodoende kunnen aanbieden als een maatwerktraining. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

Naast onze basis en vervolg cursus bieden wij diverse korte toepassingsgerichte trainingen aan die dieper op een specifiek onderdeel van AutoCAD ingaan.

Cursusaanbod
Op dit ogenblik hebben wij de volgende opleidingen AutoCAD in ons programma.

  • Basiscursus AutoCAD (extra cursusdata)
  • Basiscursus AutoCAD LT (extra cursusdata)
  • AutoCAD Gevorderd (extra cursusdata)
  • AutoCAD 3D Modeling (extra cursusdata)
  • AutoCAD 3D Visualisatie (extra cursusdatum)
  • Dynamische blokken
  • Presenteren en plotten
  • Update naar AutoCAD 2008

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding
Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. Deze trainingen worden dan niet alleen aan uw wensen aangepast, maar kunnen eventueel ook bij u op het bedrijf worden verzorgd.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij ook werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de 'cursisten' helpen bij hun werkzaamheden.

Meer informatie
Wanneer u meer informatie over deze trainingen wenst, bezoek dan onze website www.cls-trainingen.nl of mail naar [email protected]. U kunt ook bellen met Peter Gadellaa, tel. 0162 - 424150.


Trefwoorden: Autocad, Basiscursus, Bedrijfstraining, Cursus, Gevorderd, Modeling, Opleiding, Training, Visualisatie