Nieuwe dienst in Nederland : CFO Op Maat

Nieuwe dienst in Nederland : CFO Op Maat van Coney

Door: Coney  22-01-2009
Trefwoorden: Cfo, Financieel Directeur, Interim Directeur

Onze professionals hebben een brede financiële, internationale, ervaring. Deze professionals hebben hiernaast de beschikking over Coney tools en toegang tot specifieke vakkennis van Coney specialisten, waaronder registeraccountants, belastingadviseurs, fraudeonderzoekers en IT-deskundigen. 

Waar kunnen wij mee helpen?
In de praktijk geldt dat wij worden gevraagd verantwoordelijkheid te nemen voor het aansturen van de administratie, het opstellen van betrouwbare budgetten, managementrapportages, de jaarrekening en overige financiële rapportages aan derden. Hiernaast bewaken wij de kwaliteit van de interne organisatie en beoordelen wij samen met u op welke wijze risico’s worden onderkend en afgedekt. Deze risico’s kunnen betrekking hebben op uiteenlopende onderwerpen, variërend het bewaken van de omloopsnelheid van debiteuren en voorraden tot bewaking van eigendommen [goederen, geld, inventaris] van de vennootschap. Wij vormen de schakel tussen de externe accountant, de bank, de belastingdienst en/of een eventuele koper van uw onderneming. Wij zijn uw sparringpartner, uw rechterhand en leveren proactief advies.

Waarom CFO OP MAAT ?
Heel eenvoudig. Geen drempels inzake uren. Geen hoog salaris voor een eigen full-time CFO of financiële directeur of 40 uur contracten met gespecialiseerde detacheringbureaus. Niet langer gebrek aan relevante managementinformatie, geen vertragingen in het deponeren van een betrouwbare jaarrekening. U heeft een stevig klankbord in huis en u staat niet langer alleen in de communicatie met uw accountant, uw bank, de belastingdienst of geïnteresseerde kopers in uw onderneming.

Onze klanten
Wij verlenen onze CFO Op Maat diensten aan verschillende organisaties, uiteenlopend van grotere ondernemingen met meerdere vestigingen, middel – en kleinere familiebedrijven, tot stichtingen en private instellingen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Walter Schram Bec, QC [06-53793433] of drs Pieter de Kok RA [06-30438418]. U kunt ook een email sturen naar [email protected] Kijk op www.coney.nl voor onze andere diensten.
                                                                                                  Rotterdam • Amsterdam • ’s-Hertogenbosch

Trefwoorden: Cfo, Cfo Diensten, Cfo Op Maat, Cfo Voor Mkb, Cfo's, Coney, Coney En Cfo, Financieel Directeur, Interim Cfo, Interim Directeur, Mkb Cfo, Tijdelijke Cfo,