CoolSculpting Kliniek Rotterdam

Afdrukken

Is CoolSculpting Kliniek Rotterdam incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westersingel 52 , 3014 GV Rotterdam, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over CoolSculpting Kliniek Rotterdam

CoolSculpting Kliniek Rotterdam ligt in het centrum van Rotterdam en voert CoolSculpting behandelingen uit. CoolSculpting is een vorm van Cryolipolyse waarbij vetcellen worden bevroren, waarna ze door het lichaam worden afgevoerd. Hierdoor is er geen operatie nodig voor het verwijderen van vet, in tegenstelling tot een liposuctie behandeling. CoolSculpting is de enige cryolipolyse methode die is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Druk Administration. Zo bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.

Kaart

Is CoolSculpting Kliniek Rotterdam in Westersingel 52, Rotterdam Zuid-Holland 3014 GV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cryolipolyse diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Cryolipolyse per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3014 GV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226710]