Daan

Afdrukken

Is Daan incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Blaak 504 , 3011 TA Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Daan

Hallo, welkom bij Daan!

Daan maakt graag kennis met jou. Waarom met jou? Omdat wij de vacatures hebben voor mensen die niet alleen een tijdelijke of vaste baan zoeken, maar die hun passie en ambitie terug willen zien in het bureau dat hen bemiddelt en begeleidt.

Wat kun je van Daan verwachten?

Daan biedt jou een baan die bij je past, of je nu werkt in de zorg, het onderwijs of de sociale zekerheid. Wij luisteren naar jou en praten met je, want wellicht kun jij veel meer dan je cv in eerste instantie doet vermoeden. Dat duwtje in je rug, het zien van jouw kwaliteiten en het luisteren naar jouw ambitie: dat zorgt volgens ons voor de ideale match. Daans specialisten binnen de arbeidsbemiddeling gaan voor jouw ontwikkeling. Dat zit hem niet alleen in die tijdelijke of vaste baan, maar vooral in het verkennen, toespitsen en verbreden van jouw persoonlijke wens op het gebied van werken.

Dus wat biedt Daan jou?

Een partner in jouw ontwikkeling op de arbeidsmarkt, die samen met jou graag de uitdaging aangaat. Maak daarom kennis met ons door je vrijblijvend in te schrijven, of door te solliciteren op een van onze vacatures binnen het vakgebied dat jou aanspreekt. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, dan staan we je graag te woord. Als jij benieuwd bent naar Daan, dan zijn wij zeker benieuwd naar jou!
Specialties

Kaart

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Daan in Blaak 504, Rotterdam Zuid-Holland 3011 TA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Detachering diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Detachering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3011 TA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814350]