Nederlandstalige horlogenieuws-site Horloge.info online

Nederlandstalige horlogenieuws-site Horloge.info online van De Keizer Media

Door: De Keizer Media  10-07-2008
Trefwoorden: Media, Internet, Nieuws

Onlangs is Horloge.info (www.horloge.info), de Nederlandstalige horlogenieuws-site, online gegaan. Horloge.info brengt het laatste nieuws uit de horlogebranche, uitgebreide artikelen over collecties, mensen en merken en geeft een overzicht van horlogemerken en hun geschiedenis.

De insteek van Horloge.info is het publiceren van een magazine op internet over horloges, gericht op de consument. Horloge.info brengt het nieuws over horloges zodra dat binnenkomt, vaak nadat het is vertaald door de redactie.
Naast het nieuws maakt Horloge.info over elk merk een eigen pagina waarop, naast het laatste nieuws over een merk, ook de geschiedenis ervan te lezen is. Ook kan men hier foto's doorbladeren van bekende modellen of nieuwe modellen uit nieuwsberichten. Het aantal merken dat op Horloge.info met een eigen pagina te vinden is groeit met de dag.
Onderaan de homepage van Horloge.info is een plaats ingeruimd voor het eerste Nederlandstalige horlogeforum. Horlogeforum.nl (www.horlogeforum.nl) bestaat sinds 2002, heeft meer dan 2.500 geregistreerde gebruikers en wordt momenteel dagelijks meer dan 2.000 keer bezocht. De 5 meest actuele onderwerpen op Horlogeforum.nl zijn op Horloge.info te zien.

Horloge.info is de nieuwste website van De Keizer Media, een Rotterdamse internetuitgeverij. De vermelding van nieuws en de geschiedenis van merken op Horloge.info en de eventuele vertaling daarvan is kosteloos voor de merken zelf, investering en kosten worden via sponsoring en banneradvertenties terugverdient. Op de website is het alleen voor merken en officiële verkopers van merken mogelijk te sponsoren of adverteren. Ook zullen er geen Horloges via Horloge.info worden verkocht.

Trefwoorden: Horloge, Horlogemerk, Horlogemerken, Horlogenieuws, Horloges, Internet, Media, Merk, Merken, Nieuws,

Contact De Keizer Media

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share