De Nederlandse Pensioen Associatie B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lichtenauerlaan 102 120 , 3062 ME Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over De Nederlandse Pensioen Associatie B.V.

De Nederlandse Pensioen Associatie is een onafhankelijk pensioenadviseur die werkt voor werkgevers van het klein MKB tot MKB grootmarkt. We zijn sparringpartner en raadgever van financieel directeuren, HRM-managers en vertegenwoordigers van ondernemingsraden. We werken o.a. voor ondernemingen in de ICT, advocatuur, accountancy en groothandel.

De Nederlandse Pensioen Associatie voelt zich verbonden met het midden- en klein bedrijf en hanteert daarom een sympathiek tarief. Onze adviseurs zijn gedreven, professioneel en vakbekwaam. We zijn en voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers, verstaan hun taal en gaan mee in hun uitdagingen. Hun ondernemingszin vertalen we in een gedegen pensioenopbouw. Dit alles doen we met respect voor de werkgever én de werknemer.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/dnl_pa

Categorieën: Investing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Nederlandse Pensioen Associatie B.V. in Lichtenauerlaan 102 120, Rotterdam Zuid-Holland 3062 ME uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3062 ME, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824427]