Nieuwe Yoga Collectie Online

Nieuwe Yoga Collectie Online van De Prez Rotterdam

Door: De Prez Rotterdam  31-03-2015
Trefwoorden: Yoga, Meditatie, Ademhalingsoefeningen

Onze nieuwe collectie van prachtige yogamatten, meditatiematten, meditatiekussens en yogakussens staat voor je klaar in onze webshop! Kijk vooral ook bij de Yoga Combinaties. Hier vind je combinaties van een yogamat of meditatiemat samen met bijpassende meditatiekussens en yogakussens. Deze combinaties geven je een totaalpakket voor het beoefenen van hatha yoga, meditatie of ademoefeneningen. Bovendien kan je deze combinaties nu met korting bestellen. In ons atelier in Rotterdam ontwerpen en maken we met liefde en aandacht alle handgemaakte yoga producten. De stoffen worden zorgvuldig uitgezocht en vervolgens verwerkt in een yogamat, meditatiemat, meditatiekussen of yogakussen. Onze producten worden niet alleen verkocht via onze webwinkel, maar ook via verschillende verkooppunten in Nederland. Wil je onze yogaproducten verkopen? Neem dan contact met ons op. Ben je op zoek naar yoga producten voor je yogastudio of meditatieruimte? We ontwerpen en maken deze op maat. We zoeken dan stoffen die passen bij je wensen en kunnen je daar samples van toezenden. Bovendien krijg je al korting bij bestelling vanaf 5 stuks. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via deprezrotterdam@gmail.com of bel ons via 06 243 065 51. Graag tot ziens! Team De Prez Rotterdam

Trefwoorden: Ademhalingsoefeningen, Meditatie, Yoga

Ander nieuws en updates van De Prez Rotterdam

Sneak Preview van De Prez Rotterdam thumbnail
18-02-2015

Sneak Preview

In deze Sneak Preview enkele van onze nieuwe stoffen. In ons atelier maken we unieke yogamatten, meditatiematten, meditatiekussens en yogakussens.


Start Yoga Beginners Cursus van De Prez Rotterdam thumbnail
14-01-2015

Start Yoga Beginners Cursus

Vanaf donderdag 5 februari 2015 start er weer een nieuwe groep de yoga beginners cursus in Rotterdam Delfshaven.


Yoga na het werk van De Prez Rotterdam thumbnail
21-11-2014

Yoga na het werk

Elke vrijdag tussen 17.45 en 18.45 uur Yoga na het Werk. Start vrijdag 12 december 2014, bij voldoende deelnemers.


Beginnerscursus yoga vrijdagmorgen van De Prez Rotterdam thumbnail
06-11-2014

Beginnerscursus yoga vrijdagmorgen

Deze beginnerscursus yoga laat je kennis maken met de Integrale Yoga. In deze rustige vorm van yoga besteden we aandacht aan alle aspecten van ons wezen.


Meditatiecursus vrijdagavond van De Prez Rotterdam thumbnail
15-10-2014

Meditatiecursus vrijdagavond

De meditatielessen zijn bedoeld voor ieder die zich graag wil verdiepen in meditatie. We doen in deze lessen geen hatha yoga (fysieke oefeningen). Tijdens de meditatie komt men in aanraking met de mentale stilte, een fundamentele ervaring in de Integrale Yoga.


Meditatiegroepen vanaf september van De Prez Rotterdam thumbnail
25-08-2014

Meditatiegroepen vanaf september

In september starten er op verschillende momenten in de week meditatiegroepen in Rotterdam West.


01-08-2014

Yoga proeflessen & beginnerscursus met korting

In augustus zijn onze yoga proeflessen slechts €5,-. Bovendien ontvang je bij inschrijving 10% korting op de yoga beginnerscursus!


Start nieuwe yoga beginnerslessen van De Prez Rotterdam thumbnail
08-04-2014

Start nieuwe yoga beginnerslessen

Vanaf mei starten er weer nieuwe yoga beginnerslessen bij De Prez Rotterdam. In deze lessen kun je in jouw tempo kennis maken met de Integrale Yoga.


Lente Weekend Sale van De Prez Rotterdam thumbnail
18-03-2014

Lente Weekend Sale

Op 21, 22 en 23 maart is het Lente Weekend Sale bij De Prez Rotterdam! De laatste stuks van de handgemaakte yogamatten, meditatiekussens, meditatiematten en yogakussens van het afgelopen seizoen worden dan met 20% korting verkocht..