Sneak Preview

Sneak Preview van De Prez Rotterdam

Door: De Prez Rotterdam  18-02-2015
Trefwoorden: Yogamatten, Meditatiekussens, Meditatiematten

In deze Sneak Preview zie je enkele van de stoffen voor onze nieuwe collectie. In ons atelier ontwerpen en maken we unieke yogamatten, meditatiematten, meditatiekussens en yogakussens. Van de stoffen alleen al worden we blij.. Heb je vragen of wil je al iets reserveren? Laat het ons gerust weten door een mail te sturen naar [email protected]

Trefwoorden: halve maan kussen, Meditatiekussens, Meditatiematten, Yogakussen, Yogamatten,

Ander nieuws en updates van De Prez Rotterdam

Nieuwe Yoga Collectie Online van De Prez Rotterdam thumbnail
31-03-2015

Nieuwe Yoga Collectie Online

Onze nieuwe collectie van prachtige yogamatten, meditatiematten, meditatiekussens en yogakussens staat voor je klaar in onze webshop!


Start Yoga Beginners Cursus van De Prez Rotterdam thumbnail
14-01-2015

Start Yoga Beginners Cursus

Vanaf donderdag 5 februari 2015 start er weer een nieuwe groep de yoga beginners cursus in Rotterdam Delfshaven.


Yoga na het werk van De Prez Rotterdam thumbnail
21-11-2014

Yoga na het werk

Elke vrijdag tussen 17.45 en 18.45 uur Yoga na het Werk. Start vrijdag 12 december 2014, bij voldoende deelnemers.


Beginnerscursus yoga vrijdagmorgen van De Prez Rotterdam thumbnail
06-11-2014

Beginnerscursus yoga vrijdagmorgen

Deze beginnerscursus yoga laat je kennis maken met de Integrale Yoga. In deze rustige vorm van yoga besteden we aandacht aan alle aspecten van ons wezen.


Meditatiecursus vrijdagavond van De Prez Rotterdam thumbnail
15-10-2014

Meditatiecursus vrijdagavond

De meditatielessen zijn bedoeld voor ieder die zich graag wil verdiepen in meditatie. We doen in deze lessen geen hatha yoga (fysieke oefeningen). Tijdens de meditatie komt men in aanraking met de mentale stilte, een fundamentele ervaring in de Integrale Yoga.


Meditatiegroepen vanaf september van De Prez Rotterdam thumbnail
25-08-2014

Meditatiegroepen vanaf september

In september starten er op verschillende momenten in de week meditatiegroepen in Rotterdam West.


01-08-2014

Yoga proeflessen & beginnerscursus met korting

In augustus zijn onze yoga proeflessen slechts €5,-. Bovendien ontvang je bij inschrijving 10% korting op de yoga beginnerscursus!


Start nieuwe yoga beginnerslessen van De Prez Rotterdam thumbnail
08-04-2014

Start nieuwe yoga beginnerslessen

Vanaf mei starten er weer nieuwe yoga beginnerslessen bij De Prez Rotterdam. In deze lessen kun je in jouw tempo kennis maken met de Integrale Yoga.


Lente Weekend Sale van De Prez Rotterdam thumbnail
18-03-2014

Lente Weekend Sale

Op 21, 22 en 23 maart is het Lente Weekend Sale bij De Prez Rotterdam! De laatste stuks van de handgemaakte yogamatten, meditatiekussens, meditatiematten en yogakussens van het afgelopen seizoen worden dan met 20% korting verkocht..