Drecomm Rotterdam - Webontwikkeling - Typo3 Extranet

Drecomm Rotterdam - Webontwikkeling - Typo3 Extranet van Drecomm

Door: Drecomm  24-06-2009

Afstemming op bedrijfscultuur essentieel bij extranet toepasingen

Effectiever communiceren met uw relaties? Via een extranet toepassing kunt u bedrijfsprocessen en informatie toegankelijk te maken voor externe relaties. Zo hebben zij 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot voor hen relevante informatie en kunnen zij zelf transacties afhandelen. Een extranet creëert zo mogelijkheden om efficiënter, effectiever te communiceren.

Drecomm Internet Intelligence helpt u om uw bedrijfsprocessen en informatie op een veilige en gebruiksvriendelijke manier via een extranet toegankelijk te maken. De invulling van een extranettoepassing is voor elke organisatie anders. Koppelingen met backoffice systemen als SAP, Navision, Exact of Accountview, zijn voor een commerciële onderneming zeker relevant. Non-profit organisaties als een branchevereniging of stichting stellen vaak heel andere eisen: Kennisdeling en kennisborging, de mogelijkheid tot een gezamenlijke webpresence en online samenwerking. Met een goed ingericht extranet helpt Drecomm uw organisatie om de focus op haar activiteiten en de haar dienstverlening te verbeteren.  Primair uitgangspunt hierbij is de informatiebehoefte van uw relaties: hoe kan de communicatie met uw verschillende doelgroepen worden geoptimaliseerd? Welke informatiebronnen en transacties zijn hiervoor relevant? En hoe sluit het extranet het beste aan de verwachtingen van de gebruiker?

Al zijn de mogelijkheden van extranet toepassingen legio, het is een aanvulling op, en zeker geen vervanging van, bestaande communicatiemogelijkheden. Met een goed ingericht extranet helpt Drecomm u om uw focus van op uw activiteiten en uw dienstverlening te verbeteren.