Drecomm webontwikkeling | TYPO3 CMS

Drecomm webontwikkeling | TYPO3 CMS van Drecomm

Door: Drecomm  03-07-2009

TYPO3 Efficient contentbeheer en website management

De bezoekers van uw website verwachten actuele en accurate informatie, overzichtelijk en makkelijk toegankelijk gepresenteerd. Een nieuwssegment dat in geen maanden is bijgewerkt, verkeerd geprijsde producten of doodlopende linken kunnen al uw marketinginspanningen te niet doen. Een klik van de muis. Meer is niet nodig.

TYPO3: Volledige controle over uw website

Met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem als het open source pakket TYPO3 heeft u de volledige controle over de inhoud van uw website. TYPO3 beschikt over verschillende faciliteiten om het beheer van eenvoudige en complexe, meertalige websites te vergemakkelijken.

Voordelen TYPO3

  • Volledige controlle over content website
  • Uitgebreid en geavanceerd redactiesysteem
  • Schaalbaarheid en robuust
  • Open Source

Geavanceerd redactiesysteem maakt beheer eenvoudig

Zo biedt het onder meer een geavanceerd redactiesysteem dat uw medewerkers in staat stelt om gezamenlijk de site te onderhouden, teksten aan te passen, pagina's toe te voegen of multimedia content als flash animaties of videofragmenten  op te nemen. Per site onderdeel op te stellen publicatie- en autorisatieprocedures maken het mogelijk om het onderhoud van de site te integreren in de dagelijkse routine van uw medewerkers. Het TYPO3 CMS biedt daarnaast ondersteuning op het gebied van online marketing. Zo worden alle pagina's automatisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, kunnen speciale, op marketingacties afgestemde landingspagina's worden ingesteld en geeft het systeem ook een gedetailleerd inzicht in het gedrag en herkomst van uw bezoekers.

Schaalbaar, betrouwbaar, betaalbaar

Het TYPO3 publicatiesysteem vormt door zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid de basis voor veel van de door Drecomm ontwikkelde webapplicaties. Het is niet alleen inzetbaar voor relatief eenvoudige corporate websites, maar ook als motor voor complexe informatiesystemen en e-commercetoepassingen.

Actieve rol inTYPO3 community

TYPO3 is open source software. Open Source software wordt ontwikkeld door een wereldwijde community van software ontwikkelaars die elk hun specifieke kennis toevoegen en gezamenlijk nieuwe functionaliteiten ontwikkelen. Met 25 dedicated TYPO3 programmeurs is Drecomm Internet Intelligence de grootste TYPO3 ontwikkelaar in Nederland. Vanwege onze specifieke kennis en ervaring met complexe webtoepassingen spelen wij binnen de TYPO3 ontwikkelcommunity zowel nationaal als internationaal een leidende rol. Door middel van seminars, workshops en het beschikbaar stellen van TYPO3 extensies delen wij onze kennis met klanten en collega ontwikkelaars.

Bent u 'in controll'?

Meer weten over de mogelijkheden die een CMS systeem als TYPO3 uw organisatie kan bieden? Neemt u dan contact op of bekijk een van de cases