Drecomm webontwikkeling | TYPO3 CRM

Drecomm webontwikkeling | TYPO3 CRM van Drecomm

Door: Drecomm  06-07-2009

SugarCRM: 'Een professioneel open source CRM'

SugarCRM biedt de volgende functionaliteiten. Ontdek dat de applicatie ook voor uw organisatie inzetbaar is.

    * Marketing
    * Sales
    * Support
    * Samenwerking
    * Applicatiebeheer

Marketing

SugarCRM biedt u de gelegenheid om uw marketingactiviteiten en inspanningen te organiseren en te monitoren. Beheer uw leads, marketingcampagnes en direct mailings. U ontdekt door middel van uniek leadmanagement snel waar u de meeste leads scoort, welke klanten uw email actie hebben ontvangen hebben en wat de resultaten zijn van deze activiteiten.

Daarnaast biedt de integratie met andere modules een garantie voor naadloze overgang van lead naar klant, zonder verlies van belangrijke gegevens.

Sales

Welke klanten en bedrijven bieden kansen? Wat is de verwachte omzet voor de volgende maand? Binnen SugarCRM ontvangt u een grafisch overzicht van de te verwachten omzet met pipeline grafics!

Per contact of bedrijf krijgt u de kans om:

    * E-mailcorrespondentie op te slaan
    * Notities & documenten toe te voegen
    * (Telefoon-) Gesprek(s) verslagen op te slaan
    * Klachten, projecten en nieuwe opportunities aan een contactpersoon of bedrijf te koppelen

SugarCRM biedt u dus de mogelijkheid om prestaties te meten en belangrijke gegevens te verzamelen over verkoop, uitgesplitst naar uw wensen.

Support

Met de SugarCRM's supportmodule heeft u een tool om uw klanten op de juiste manier te behandelen, wanneer ze vragen/ support nodig hebben.

Issues kunt u op 1 plaats bijhouden en kunnen daardoor snel doorgespeeld naar de juiste afdelingen of contactpersonen. Het risico op miscommuncatie wordt hierdoor verkleind.

Beheertools

SugarCRM's studio module stelt u in staat om alle velden binnen het CRM-pakket op uw bedrijf aan te passen. Informatie kunt u afschermen per rol of per salesteam. Hierdoor kunt u zelf bepalen wie toegang heeft tot welke informatie.
Samenwerken

Om samenwerking mogelijk te maken heeft SugarCRM haar marketing, sales en support modules, zo ontwikkelt dat deze u in staat om activiteiten en projecten te managen, documenten te delen en gebruik te maken van externe informatie stromen of RSS-feeds. U bereikt hiermee een betere, eenduidige en altijd up-to-date manier van communicatie binnen uw onderneming!

Rapportage

De rapportage-opties bieden een uitgebreid en up-to-date overzicht van uw marketing-, sales en supportactiviteiten. Het dashboard verschaft u grafisch inzicht in de actuele status van de behaalde resultaten. Daarnaast kunt u zelf rapportages genereren.