TYPO3 Cursussen & Workshops

TYPO3 Cursussen & Workshops van Drecomm

Door: Drecomm  20-03-2009

Workshops & fast track cursussen

Snel aan de slag met uw intranet/extranettoepassingen of behoefte aan een workshop om de doelstellingen en inrichting van uw online activiteiten helder te krijgen? De workshops en fast track cursussen van Drecomm Internet Intelligence over online ondernemen en online bieden u een vliegende start en direct toepasbare kennis en vaardigheden. Praktisch, to the point en met hoog rendement.

Intensieve Workshops & Kennissessies ‘Online ondernemen & online marketing’

De invoering van intranet/extranet toepassingen staan of vallen bij een goede acceptatie door de organisatie. De workshops en kennissessies zijn niet alleen gericht op kennisoverdracht, maar bieden u tevens praktische handvatten voor het bepalen van de implementatiestrategie, organisatorische impact en praktische invulling van uw online activiteiten.

Onderwerpen:
    * intranet / extranet toepassingen

    * kennismanagement & documentbeheer

    * Effectief Customer Relation Management

    * Contentmanagement, Redactie & Interactie

    * Zoekmachine optimalisatie

    * Online marketing & Advertising

    * Webanalytics & bezoekersgedrag


De aard en omvang van workshops en kennissessies worden afgestemd op uw situatie en worden verzorgd door Drecomm in samenwerking met specialisten op specifieke deelgebieden. Naast deze, bedrijfsgerichte sessies organiseert Drecomm ook seminars over de verschillende aspecten online ondernemen en online marketing. Deze zijn publiek toegankelijk.
Lees meer over Drecomm trainingen