Webontwikkeling - Typo3 webwinkel

Webontwikkeling - Typo3 webwinkel van Drecomm

Door: Drecomm  24-06-2009

WEBONTWIKKELING | E-COMMERCE
 
e-commerce meer dan aantrekkelijke productpresentatie

Van eenvoudige webshop met een beperkt, maar uniek assortiment, tot  online b2b groothandel met een veelheid aan productgroepen en artikelen. Een registratiemodule voor uw workshops en trainingen, of applicatie voor het boeken van hotelkamers, vergaderruimtes of samengestelde vliegvakanties. Bij een goede e-commerce komt meer kijken dan het op een logische en aantrekkelijke manier presenteren van producten.

Intregratie logistieke en financiële systemen

Vaak is er sprake van koppelingen met niet alleen uw eigen logistieke en financiële systemen, maar moeten ook gecommuniceerd worden met externe systemen als IDEAL, PayPall of creditcard clearing houses. Uw online klant verwacht immers niet alleen een mooie, gebruiksvriendelijke presentatie, maar wil ook duidelijkheid over productspecificaties, over levertijden, over bestelkosten.  Wil ook zekerheid over garantie en servicevoorwaarden, over privacy en de veiligheid van zijn betalingen.

Aankoopbeslissingen en psychologische barrieres

Drecomm Internet Intelligence kijkt bij de ontwikkeling van E-commercetoepassingen verder dan alleen het front-end. We analyseren uw onderliggende businessrules, uw bestel- en betalingsprocedures en logistieke afwikkeling. Verdiepen ons in de psychologie van uw klant; wat verwacht hij, welke keuzes maakt bij tijdens het orientatie en bestelproces, welke barrieres kunnen hem weerhouden van het plaatsen van een order.
Gecombineerd met onze kennis van technologische mogelijkheden, beveiliging en gebruiksvriendelijk interaction design resulteert in e-commerce toepassingen die daadwerkelijk omzet genereren.

Order pas begin van klantrelatie

Een succesvol geplaatste en geleverde order is echter pas het begin van de klantrelatie. De e-commerce toepassingen van Drecomm helpen u ook om de relatie met uw klant verder uit te bouwen. Door op hun bestellingen en interesses afgestemde aanbiedingen, gecommuniceerd via de website of gepersonificeerde email.

Mag het ietsje meer zijn?

In een persoonlijk gesprek verkennen we graag de mogelijkheden voor uw organisatie. Meer weten? Maak een afspraak of bekijk een van de e-commerce cases.