Wie is Drecomm

Wie is Drecomm van Drecomm

Door: Drecomm  03-03-2009

Van corporate website tot complex klantportaal

Drecomm ondersteunt uw organisatie bij het realiseren van veelsoortige online toepassingen. Dit kan variëren van een aansprekende corporate website tot complexe klantportalen waarbij uw backoffice systemen naadloos samenwerken met bijvoorbeeld extranet/intranettoepassingen Uw medewerkers en externe relaties kunnen hierdoor moeiteloos online informatie uitwisselen; en de kennis binnen uw organisatie wordt efficiënt vastgelegd en gedeeld. Strategische advisering en operationele ondersteuning zijn onze primaire aandachtsgebieden. Onze activiteiten op het gebied van design, hands-on implementatie en training van uw medewerkers zijn hierop een logische aanvulling.

Online bedrijfstoepassingen: haalbaar, schaalbaar en betaalbaar

Hoewel de aard, omvang en complexiteit van de door ons ontwikkelde internetoplossingen onderling sterk verschillen; de aanpak is gelijk: nuchter, met kennis van zaken vertalen wij ondernemingsdoelstellingen naar haalbare, schaalbare en betaalbare webbased toepassingen. Een realistische kijk op de technische mogelijkheden, budgettaire kaders en doorlooptijd tekent onze aanpak en garandeert dat u kunt bogen op een succesvol internetproject.

Slagvaardig partner voor organisaties met ambitie
Wellicht dat onze vestigingsplaatsen, Rotterdam, Groningen en Amersfoort, zijn weerslag heeft op onze aanpak en stijl communiceren. Wars van blabla en gekenmerkt door nuchterheid en doortastend heid willen wij samen met u aan de slag. Korte lijnen en een team van 30 specialisten maakt ons een slagvaardig partner voor organisaties met ambitie.

Wilt u meer weten over Drecomm?, klik hier!