BioStation van Suprema zorgt voor snelle urenregistratie

Door: Easysecure  08-03-2007

Met de BioStation van Suprema is het eindelijk echt gemakkelijk om de urenregistratie te organiseren. Dat gebeurt op basis van biometrie. Biometrie is de algemene benaming voor herkenning op basis van lichaamskenmerken. Wereldwijd is de keuze voor vingerscan het grootst. Naast het feit dat het supergemakkelijk is, is het ook veilig. Een vinger hebben we immers altijd bij ons.

Bij het inlezen van de vinger wordt gezocht naar herkenningspuntjes. Deze worden vertaald naar een binaire code. Die code wordt uiteindelijk bewaard. Hiermee is de privacy van de gebruiker gegarandeerd. De producten van Suprema maken allen gebruik van een vingerscan en kunnen ingezet worden voor zowel identificatie, registratie als verificatie.

Op het 2.5" kleuren LCD scherm kan ook een logo worden geplaatst. Daarnaast biedt het scherm de mogelijkheid voor meldingen zoals ‘Welkom bij Suprema mijnheer De Vries’. Het systeem kan zowel via IP, WiFi (optioneel), RS485 als RS232 benaderd worden. Uiteraard is het een en ander te combineren met de BioEntry's.

Daarnaast is het systeem leverbaar met diverse sensoren: optisch, swipe of capacitief.
Huidige vormen van beveiliging schieten vaak te kort. Wie herkent de dagelijkse praktijkproblemen niet? Verloren kaarten, vergeten pincodes, pincodes die niet gewijzigd worden, kapotte kaarten, doorgegeven wachtwoorden enz, enz. Met de oplossingen van Suprema is dat verleden tijd. Voor meer informatie kijk op www.suprema.nl.Noot voor redacties
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Suprema Benelux, Werner Roest, 010 – 2580707 of 06 – 12506258
Cats Marketing & Communicatie, Feike Cats, 010 – 4740886