EasySecure biedt ideale oplossing om diefstal te voorkomen

Door: Easysecure  12-07-2007

Laptops/PC’s
Veel laptops/PC’s gaan met de verkeerde personen mee het gebouw uit. Deze kunnen door de nieuwe RFID-optie gekoppeld worden aan de personen die geautoriseerd zijn en er voor getekend hebben bij de uitgifte.

Beamers
Veel zakelijke beamers worden in het weekend gebruikt als thuisbioscoop. Prima natuurlijk, totdat de beamer niet meer terugkomt en niemand weet waar het apparaat gebleven is. Door de koppelmogelijkheid weet men precies waar de beamers zijn.

Medische machines/apparaten
Veel van deze machines worden van hot naar her gesleept in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. De waarde van de machines is enorm en ze zijn dan ook zeer gewild. Een koppeling aan de juiste personen zorgt ervoor dat het alarm afgaat als ongewenste personen de machines meenemen.

Extra info voor de redactie
De moderne software van EasySecure wordt gebruikt voor toegangs-, tijd-, aanwezigheid- en overige controle bij overheid, banken, de zorgsector en ook door veel commerciële bedrijven. De specialisten van EasySecure integreren de software volledig met bestaande applicaties. De door EasySecure gevoerde oplossingen zijn snel en gemakkelijk uit te breiden. Mocht u als redactie het leuk vinden om een demonstratie te krijgen dan horen wij dat graag.