EasySecure biedt wereldprimeur

Door: Easysecure  27-09-2007

Fraai en volledig op maat
Met ekey® TOCA integra wordt tijdens het fabricageproces al rekening gehouden met de wensen en eisen van de afnemers. Dat betekent dat de oplossing mooi is geïntegreerd én weg gewerkt. Tevens kunnen kosten voor aanpassingen worden bespaard. Door gelijk rekening te houden met de wensen en eisen van de klant is het 100% afgestemd en is het mooi weg gewerkt in de deur.

Enthousiaste reacties uit de markt
“Voor alle gebouwen waar toegangs- en identiteitscontrole vereist is speelt, naast het gemak, de beveiliging een steeds belangrijkere rol”, aldus Werner Roest directeur van EasySecure. “Dat onderwerp staat vrijwel overal hoog op de agenda. Veelal wordt gebruik gemaakt van sleutels, pasjes en/of wachtwoorden. Een biometrisch systeem is een veel betere oplossing. Het biedt veel gebruiksgemak en bespaart geld. En door de ekey® TOCA integra kan een en ander ook op een mooie manier worden toegepast. Gezien de enthousiaste reacties vanuit de markt hebben wij dan ook hoge verwachtingen.”

Ideaal voor projectontwikkelaars
Projectontwikkelaars hebben zeer enthousiast gereageerd op de ekey® TOCA integra. Met name bij grotere projecten, zoals appartementencomplexen, zorghuizen, hotels en kantoren biedt de oplossing uitkomst. De toepassingen van EasySecure op basis van biometrie bieden ongekende voordelen boven bestaande beveiligingsystemen met magneetkaarten, sleutels en pasjes. Zowel als het gaat om gemak en veiligheid als kosten.


Extra informatie voor de redactie
De moderne software van EasySecure wordt gebruikt voor toegangs-, tijd-, aanwezigheid- en overige controle bij overheid, banken, de zorgsector en ook door veel commerciële organisaties. De specialisten van EasySecure integreren de software volledig met bestaande applicaties. De door EasySecure gevoerde oplossingen zijn snel en gemakkelijk uit te breiden. Mocht u als redactie het leuk vinden om een demonstratie te krijgen dan horen wij dat graag.

Fotomateriaal is in ruime mate beschikbaar!


Noot voor redacties
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
EasySecure, Werner Roest, Directeur, 06 – 12506258.

Voor fotomateriaal:
Cats Marketing & Communicatie, Marloes Cats, marloes@houdenvanklanten.nl.