EasySecure presenteert IdentySoft SMS alert

Door: Easysecure  28-06-2007

EasySecure heeft onlangs de IdentySoft SMS alert optie gelanceerd. Vanaf heden is de levering van deze unieke feature mogelijk. Met de IdentySoft SMS alert optie weet u altijd wanneer iemand een ruimte of een gebouw betreedt.

Stel dat twee medewerkers altijd permissie voor toegang tot de serverruimte van een organisatie hebben, maar de manager wenst wel een melding te ontvangen als men na 23.00 uur van de ruimte gebruikmaakt. Geen enkel probleem met de IdentySoft SMS alert. Het is vrij instelbaar bij welke deur, welke persoon en tijd u een of meerdere SMS-berichten ontvangt om zo geïnformeerd te worden. De IdentySoft SMS alert kan ook omgekeerd worden ingezet. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een SMS te ontvangen als de ruimte (bijvoorbeeld de winkel) nog niet om 8.45 uur geopend is.

Identiteitsmanagement is iets waar menig organisatie mee te maken heeft. Dat neemt de komende jaren alleen maar toe. Identiteitsfraude is de snelst groeiende vorm van fraude en criminaliteit in de VS en de UK. EasySecure speelt op deze ontwikkelingen in en biedt beproefde oplossingen voor identiteitsmanagement op basis van biometrie.

Wie de mogelijkheden wil zien, kan een DVD opvragen of aan een van de 1000 klanten een bezoek brengen. Kijk voor meer informatie ook op www.easysecure.nl.