WD-40 Company op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs 2009

WD-40 Company op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs 2009 van Eden Springs (Nederland BV)

Door: Eden Springs (Nederland BV)  22-01-2009
Trefwoorden: Vakbeurs, Wd-40, Autoprofessioneel En Schadeherstel

Gorinchem. De WD-40 Company staat met vertrouwde en nieuwe producten op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs: van 3 tot en met 5 februari presenteert het bedrijf in Gorinchem haar complete chemisch-technische productassortiment aan de vakmensen op de gemeenschappelijke stand van Autodistribution Nederland. Ook de bekende multispray WD-40 is aanwezig. Dit product overtuigt door zijn veelzijdigheid en is in vele garages en werkplaatsen de eerste keus wanneer iets plotseling niet meer naar wens loopt. WD-40 is roestverwijderaar, contactspray, anticorrosiespray en onderdelenreiniger in één. Juist op professioneel vlak is er echter ook vaak speciaal gereedschap nodig. Dit was aanleiding voor WD-40 Company om hun productassortiment uit te breiden. Op de Auto Professioneel Schadeherstel Vakbeurs wordt de nieuwe productsrange 3-IN-ONE-PROFESSIONAL aan het vakpubliek gepresenteerd. Deze is sinds september 2008 exclusief voor professionele gebruikers in de gespecialiseerde handel verkrijgbaar.

In de zes 3-IN-ONE PROFESSIONAL producten steekt de know-how van de WD-40 Company. Daarnaast werd in de ontwikkelingsfase de kennis van ervaren gebruikers uit de praktijk meegenomen. Met een verheugend resultaat: de gebruiksvriendelijkheid komt bij 3-IN-ONE PROFESSIONAL altijd op de eerste plaats. In elk van de zes producten – van de Super Kruipolie, de Universele Reinigingsspray, Siliconenspray, de Motor Snelstart Spray, Universeel Lithium Smeervet tot Wit Lithium Spuitvet – zijn voor zijn toepassingsgebied de drie belangrijkste eigenschappen verenigd: 3-IN-ONE dus. Vijf van de producten werden al voor de start van de verkoop getest en voorzien van het Dekra-keurmerk. Super Kruipolie, Siliconenspray en de Universele Reinigingsspray zijn bovendien, net als WD-40, voorzien van Smart Straw. De innovatieve constructie van de sproeikop maakt zowel doelgericht spuiten als het behandelen van grote oppervlakken mogelijk; allemaal met een enkele spuitbus; dit spaart de gebruiker tijd en werk. Voor precies werk hoeft men niet eerst een rietje te zoeken en dit erin te steken. Verdere informatie is verkrijgbaar op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs of online op www.3-in-one.eu of www.wd40.nl.


Achtergrond
De oorspronkelijk voor de NASA ontwikkelde corrosiebeschermer WD-40 heeft zich sinds meer dan 50 jaar bewezen als “veelzijdig handgereedschap“ in industrie en techniek, bedrijven en garages, huishoudens en hobbywerkplaatsen in 160 landen: wie WD-40 een keer heeft gebruikt, gebruikt het steeds weer en raadt het anderen aan. Zo ontwikkelde de WD-40 Company zich van een klein bedrijf tot global player.
Pas sinds 1995 werd het productenaanbod van WD-40 Company uitgebreid met verdere productlijnen op de gebieden smeermiddel (3-IN-ONE) en WPR (“1001” etc.). Hoe dan ook: de “alleskunner” WD-40 blijft hét product met internationaal succes.

Adresgegevens:
WD-40 Company Nederland, ZEN Building, Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht, Tel.: 030-210 79 55, Fax: 030-210 69 55,
Internet: www.3-in-1.eu en www.wd40.nl

Tijdens de Auto Professioneel en Schadeherstel vakbeurs 2009 in Gorinchem van 3 tot en met 5 februari presenteert WD-40 Company haar assortiment op de gemeenschappelijke stand van de AD Grossiers

Aanwijzing voor de redacties – niet voor publicatie
Bij publicatie wordt het toesturen van een inzage-exemplaar op prijs gesteld.

Perscontact:
Voor foto’s, testacties of verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Mediamixx, Verena Melchert, Tiergartenstraße 64, D-47533 Kleve,
Tel.: 0049-2821-7115620, Fax: 0049-2821-7115639, E-mail: [email protected], Internet: www.mediamixx.net.

Trefwoorden: Autoprofessioneel En Schadeherstel, Motor Snelstart Spray, Multispray, Siliconenspray, Universeel Lithium Smeervet, Universele Reinigingsspray, Vakbeurs, Wd-40,

Contact Eden Springs (Nederland BV)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share