EFM Software uit Rotterdam wint Microsoft "ISV Achievement Award"

EFM Software uit Rotterdam wint Microsoft "ISV Achievement Award" van Efm Software

Door: Efm Software  14-07-2006
Trefwoorden: Software, Microsoft, Performance Management

Op donderdag 13 juli zijn tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference voor de gehele EMEA regio awards uitgereikt in diverse categorieën, waaronder één “ISV/Software Solutions Award”. ISV staat voor Independent Software Vendors. EFM Software heeft door haar uitstekende prestaties de “ISV Achievement Award”, de specialisatie in deze categorie, in de wacht gesleept.

Alwin Peppelenbosch, Algemeen Directeur van EFM Software.
Vanuit Boston laat Alwin Peppelenbosch weten dat EFM Software trots en vereerd is met het ontvangen van de “ISV Achievement Award”. Deze award is na het behalen van de Microsoft Gold Certified Partner status afgelopen maand wederom een bevestiging van de kwaliteiten van het product Bizzscore van EFM Software en de uitstekende samenwerking met Microsoft.

Arjan Oude Kotte, Business Group Manager Server Platform bij Microsoft.
“Het kan niet uitblijven dat EFM na het behalen van het gold partnership van Microsoft steeds meer waardering zou krijgen voor haar kwaliteiten en Bizzscore. Bizzscore is een toonaangevende oplossing voor performance management & strategic scorecarding die zeer goed aansluit op Microsoft’s SQL Sever 2005 database/BI platform.Deze award is een bevestiging van de constructieve samenwerking tussen EFM Software en Microsoft, en legt een mooie basis voor internationalisering en grootschalig succes van Bizzscore.”

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over de Microsoft Worldwide Partner Conference
Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement worden Microsoft partners uitgebreid geïnformeerd over de wereldwijde strategie van Microsoft. Het is een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met internationale partners en Microsoft executives. De World Wide Partner Conference wordt dit jaar gehouden in Boston van 11 tot en met 13 juli.

Over EFM Software
EFM Software ontwikkelt sinds 1994 bedrijfseconomische standaard software-oplossingen. Bizzscore, het meest succesvolle product van EFM Software, biedt volledige functionaliteit voor de balanced scorecard, performance managementsystemen en kwaliteitsmodellen. Dagelijks wordt Bizzscore ingezet door meer dan 300 organisaties in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Enkele voorbeelden van klanten zijn KPN, het Havenbedrijf Rotterdam, het Nederlandse Rode Kruis en het Ministerie van Defensie.

EFM Software
Meer informatie over het bedrijf, de software van EFM en het laatste nieuws is te vinden op: http://www.efmsoftware.com

Trefwoorden: Balanced Scorecard, Microsoft, Performance Management, Software