Openbaar Ministerie opteert integraal voor Bizzscore

Door: Efm Software  02-03-2009
Trefwoorden: Performance Management, Management Informatie, Openbaar Ministerie

Openbaar Ministerie opteert integraal voor Bizzscore
EFM Software heeft een mantelovereenkomst gesloten met het Openbaar Ministerie. Met deze overeenkomst wordt Bizzscore van EFM Software het platform voor managementinformatie en performance management binnen het gehele Openbaar Ministerie. De overeenkomst heeft betrekking op meer dan 4000 eindgebruikers.
Bizzscore is een applicatie die de besturing van de organisatie ondersteunt. Het toont in één scherm de indicatoren die inzicht geven in de mate waarin zowel de totale organisatie als haar specifieke onderdelen op de financiële, personele, proces- en klantendoelstellingen scoort. Daarbij beschikt men ook over aanvullende informatie, grafieken en detailrapportages. De dienstverlening van EFM Software bij het Openbaar Ministerie is dit jaar gericht op de organisatiebrede roll-out. Bizzscore werd geselecteerd op basis van de prijs/kwaliteit verhouding, de brede kennis en ervaring opgedaan bij eerdere projecten en op basis van bewezen successen.

Profiel EFM Software
Het Rotterdamse EFM Software is een Nederlandse organisatie die al meer dan 15 jaar haar eigen standaard software voor management informatie ontwikkelt. Deze software, ontstaan als spin-off van een onderzoek aan de Erasmus Universiteit, staat bekend onder de paraplunaam Bizzscore en biedt een complete oplossing voor performance management.

Meer dan 500 organisaties, waaronder IKEA, ABN AMRO, Delhaize, Amgen, Het Nederlandse Rode Kruis en diverse woningcorporaties, onderwijsinstellingen en ministeries zetten Bizzscore dagelijks in.

Meer informatie vindt u op www.efmsoftware.com.

Trefwoorden: Bizzscore, Efm Software, Management Informatie, Openbaar Ministerie, Performance Management