Fiori

Afdrukken

Is Fiori incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rotterdam Airportplein 55 , 3045 AP Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Fiori

Vastgoed verhuren in Rotterdam, vraag advies aan Esther Dekker

U wilt uw geld gaan beleggen in vastgoed om te verhuren in Rotterdam, een spannende keuze! Wellicht komen er veel vragen op u af zoals wat voor soort vastgoed moet ik in Rotterdam kopen? Welke wijken zijn gewild in Rotterdam? Allemaal vragen waar Esther Dekker verhuurmakelaar van Domica Rotterdam u uitstekend bij kan helpen. Wat houdt een adviesgesprek precies in? Tijdens het advies gesprek kunt u samen met Esther Dekker van Domica Rotterdam bekijken aan welke doelgroep u wilt verhuren of in welke wijk u een woning wilt aankopen. Is dit belangrijk? Jazeker! Het soort woning dat u koopt en de woonwijk waar u wilt kopen hangt nauw samen met het soort doelgroep dat u aan wilt trekken. Het is dus belangrijk dat u goed nadenkt wat voor u belangrijk is. De doelgroep waar u uw woning aan wilt verhuren of de woonwijk waar u vastgoed aan wilt kopen.

Verhuren van woonruimte in Rotterdam ? Hoe werkt de markt? Als u nog helemaal geen idee heeft wat of waar u vastgoed wilt kopen in Rotterdam kunt u een adviesgesprek met Esther Dekker van Domica beschouwen als een eerste stap in deze dynamische Rotterdamse markt. Na dit adviesgesprek heeft u een duidelijk beeld hoe de huurmarkt werkt en met welk beleggingsobject u welke doelgroep aantrekt. Vanuit dit punt zult u met hele andere ogen naar woonwijken en typen woningen kijken! Kijk door de ogen van een huurder! Een verhuurmakelaar weet als geen ander hoe een huurder naar een woning kijkt, wat voor een huurder belangrijk is en wat voor woningen in Rotterdam wel of niet gewild zijn. Heeft u al een huurwoning op het oog? Dan kan Esther Dekker samen met u naar de woning kijken. Esther Dekker van Domica kan u advies geven over de huurprijs die een object op kan brengen en of het object geschikt is voor spoedige verhuur! Heeft u meer vragen, of wilt u advies over het verhuren van uw vastgoed in Rotterdam ? U kunt altijd contact met Esther Dekker opnemen.

Kaart

Producten en diensten

Verhuren en verhuur van woningen en huizen in Rotterdam

13-07-2016

Uw woning of huis verhuren in Rotterdam doet u samen met Esther Dekker van Domica, uw vastgoedspecialist in woningverhuurAndere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Fiori in Rotterdam Airportplein 55, Rotterdam Zuid-Holland 3045 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3045 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814515]