Fonteinkerk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Terbregselaan 3 , 3055 TE Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Fonteinkerk

De Protestantse wijkgemeente Hillegersberg-Noord omvat het Molenlaankwartier en 110-Morgen. Op zondag komen wij om 10.00 uur bijeen in de Salvatorkerk, Mozartlaan 25. We zijn een 'gewone' protestantse gemeente, waarin men omziet naar elkaar. Een groot aantal gemeenteleden is betrokken bij uiteenlopende (werk)groepen en activiteiten.

Er is een actief jeugdteam.

Binnenkort hopen we te kunnen beginnen met de bouw van een nieuw kerkelijk centrum op de plaats van de Messiaskerk aan de Debussylaan. De nog te kiezen naam voor dit centrum zal de basis vormen voor de definitieve naam van onze wijkgemeente. Tot de wijkgemeente behoren ook bewoners van Terbregge, die zich meer thuis voelen bij onze signatuur dan bij die van de Hervormde wijkgemeente Hillegondakerk.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Religious Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fonteinkerk in Terbregselaan 3, Rotterdam Zuid-Holland 3055 TE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Huwelijk diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Huwelijk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3055 TE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818212]