Welkom bij Web 3.0

Welkom bij Web 3.0 van Geert Jan Kraan Internet + Identity

Door: Geert Jan Kraan Internet + Identity  17-02-2009
Trefwoorden: Ontwerp, Website, Huisstijl

Een krachtige wereldwijde conversatie is begonnen.

Door het internet ontdekken en ontwikkelen mensen nieuwe wegen om kennis met de snelheid van het licht te delen. Als een direct gevolg worden markten bijdehand - en worden sneller wijs dan de meeste bedrijven.

Uw klanten eisen dat u op een nieuwe manier met hen communiceert. Is uw organisatie hier klaar voor?

Het internet heeft zich snel ontwikkeld tot een vanzelfsprekend en onmisbaar medium, dat het stadium van vrijblijvende experimenten is ontgroeid. Voor bijna elke organisatie en merk is het essentieel om zich er te manifesteren. Maar hoe doet u dat effectief en wordt uw organisatie online succesvol?

Het antwoord is simpel.

Geert Jan Kraan Internet + Identity ontwikkelt internetstrategieën en vertaalt deze effectief naar creatieve, functionele en toegankelijke oplossingen en ideeën waar de eindgebruiker centraal staat. Dit vindt plaats vanuit een geïntegreerde inzet van disciplines als informatie-architectuur, user-centered design, merkstrategie, kennismanagement en toekomstonderzoek waarbij inhoud, vorm en interactie een harmonieus geheel vormen.

In mijn benadering staan flexibiliteit, persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen en een sterke focus op kwaliteit en resultaat voorop. Mijn dienstverlening omvat het volgende:

STRATEGIE EN INZICHT

Kent en benut uw organisatie alle kansen die internet biedt?

De wereld van vandaag staat in het teken van verandering, iedere dag, iedere minuut. Ontwikkeling is de motor van onze samenleving, onze toekomst. Wat deze toekomst betreft, bevinden we ons momenteel aan de basis van een nieuwe economie die meer dan ooit is gebaseerd op kennis, mensen en netwerken.

WEBSITE ONTWIKKELING EN OPTIMALISATIE

Wilt u een aantrekkelijke, functionele en toegankelijke website, intranet of extranet?

Geert Jan Kraan Internet + Identity ontwikkelt internetstrategieën en vertaalt deze effectief naar creatieve, functionele en toegankelijke oplossingen en ideeën waar de eindgebruiker centraal staat en inhoud, vorm en interactie een harmonieus geheel vormen.

MOBIEL INTERNET

Neemt u al deel aan de mobiele revolutie?

Mobiel internet vormt een van de grootste technologische en culturele transformaties uit de geschiedenis. Nu al heeft het een revolutie teweeg gebracht in hoe we communiceren, en zal dat ook doen in hoe we informatie zoeken en verspreiden. Met een volwaardige internetervaring voor mobiele gebruikers aan de horizon is het belangrijk nu al serieus te kijken naar uw mobiele internetstrategie.

INTERNET MARKETING

Bent u toe aan een échte dialoog met uw doelgroepen via een goed doordachte online communicatiestrategie?

Als een website klaar is begint het echte werk vaak pas: het aantrekken, interesseren, vasthouden, converteren en binden van uw bezoekers met het streven om hen ambassadeurs te laten worden voor uw organisatie of merk. Uw website wordt pas echt succesvol met een goede visie op internet marketing.

E-MAILMARKETING

Communiceert u al effectief per e-mail met uw klanten?

E-mailmarketing (het versturen van e-mailnieuwsbrieven en -acties) is een van de populairste marketingvormen op internet en wordt steeds vaker ingezet door bedrijven om met hun klanten te communiceren. Het heeft veel voordelen ten opzichte van andere communicatievormen.

IDENTITEIT EN DRUKWERK

Wilt u ontdekken wat een krachtige visuele identiteit voor uw bedrijf kan doen?

Met een visuele identiteit krijgt uw organisatie de mogelijkheid te vertellen wie zij is en dat zij er is. Door een systematische, consistente en authentieke inzet van een eigen bedrijfsstijl kunt u zich onderscheiden en een eigen plek veroveren in de harten en hoofden van uw publiek. Dit maakt uw identiteit een essentieel marketing- en communicatie instrument.

Trefwoorden: Bedrijfsstijl, Concept, Drukwerk, Email Newsletter Design, E-mail Nieuwsbrieven, Freelance Web Design, Full Service, Huisstijl, Identiteit, Internet Advies, Internet Bureau, Internet Consultancy, Internet Marketing, Online Applicaties, Ontwerp, Realisatie, Web Consulting, Web Design, Web Development, Web Graphics Design, Web Standards, Webontwikkeling, Website, Website Herontwerp, Website Redesign,

Contact Geert Jan Kraan Internet + Identity

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share