Goetzee DELA Uitvaartverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boezemsingel 35 , 3034 EC Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Goetzee DELA Uitvaartverzorging

De organisatie en de naamgeving van de Associatie Uitvaartverzorging is gewijzigd. De Associatie was al onderdeel van Goetzee DELA. Voortaan ontvangt u de dienstverlening ook namens Goetzee DELA. Goetzee DELA heeft ruim 100 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten op kwalitatief uitstekend niveau. Met deze ervaring blijft ook binnen Goetzee DELA de persoonlijke dienstverlening van de Associatie geborgd.

Wij staan u graag met raad en daad bij. Onze uitvaartverzorgers nemen ruim de tijd om met u de mogelijkheden te bespreken om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarbij staan uw wensen centraal en nemen wij de organisatie uit handen. Een hele zorg minder.

Goetzee DELA gebruikt hiervoor haar eigen sfeervolle uitvaartcentra in Rhoon, Pernis en Rotterdam-Crooswijk.

Goetzee DELA is onderdeel van Coöperatie DELA. DELA is een consumentencoöperatie waarbij consumenten hebben besloten gezamenlijk geld in te leggen voor elkaar. Met dat geld verzorgt DELA een goede uitvaart voor haar leden, zonder tussenkomst van derden.
De kracht van de coöperatie schuilt in drie aspecten:

We verzorgen zélf de dienstverlening.
We streven naar zoveel mogelijk inkoopvoordeel.
We houden premies laag door leden mee te laten delen in onze winst.
Goetzee DELA verzorgt uitvaarten in de regio Rotterdam. Voor leden en niet-leden van DELA. Dus ook wanneer de overledene niet verzekerd was bij DELA, kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Goetzee DELA Uitvaartverzorging in Boezemsingel 35, Rotterdam Zuid-Holland 3034 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3034 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823569]