Groothandelsgebouwen NV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsplein 45 , 3013 AK Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Groothandelsgebouwen NV

Het Groot Handelsgebouw, pal naast Rotterdam Centraal, is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het is een gebouw met een open karakter. Imposant van buiten door zijn krachtige architectuur, van binnen een prettige werkomgeving.

Een modern bedrijfsverzamelgebouw met een rijke historie. Gebouwd na de Tweede Wereldoorlog en sindsdien een icoon van de Nederlandse wederopbouw. Met meer bijna 180 huurders is het Groot Handelsgebouw een stad in een stad. Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers. Het gebouw kent ruime en flexibele kantoor- en winkelruimtes, uitgebreide diensten en faciliteiten, en energieprestaties die aan de hoogste norm voldoen (label A).

Unieke locatie
Het Groot Handelsgebouw staat midden in Central District, het dynamische zakenhart van Rotterdam. Met Rotterdam Centraal als middelpunt een strategische locatie voor ondernemers. Treinen, bussen, metro’s, trams en RandstadRail rijden hier af en aan. Ook met de auto is het Groot Handelsgebouw uitstekend bereikbaar.

Huren in het Groot Handelsgebouw
Ruime en lichte kantoor- en winkelruimtes, uitgebreide diensten en faciliteiten, goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende bereikbaarheid. Het Groot Handelsgebouw bied plek aan flexwerkers, zelfstandigen, kleine bedrijven en multinationals. Voor wie alleen een werkplek zoekt of wie duizenden vierkante meters nodig heeft. Bovendien zijn de units makkelijk uit te breiden dus wie wil groeien, heeft hier de ruimte.
Het gehele gebouw in totaal is 110.000 m2.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Groothandelsgebouwen NV in Stationsplein 45, Rotterdam Zuid-Holland 3013 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Horeca diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Horeca per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3013 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3699260]