Havenbedrijf Rotterdam benoemt Financieel Directeur

Door: Havenbedrijf Rotterdam N.v  19-01-2006
Trefwoorden: Transport, Scheepvaart, Personalia

Thessa Menssen is per 15 maart a.s. benoemd als Chief Financial Officer (CFO) van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. De 38-jarige Menssen werkt nu bij Unilever Nederland. Zij studeerde werktuigbouwkunde aan de TU in Eindhoven en slaagde cum laude voor de opleiding master of Business Administration aan de TU in Enschede.

 

Sinds haar afstuderen in 1992 heeft Thessa Menssen een serie verschillende functies binnen Unilever vervuld. Op dit moment is zij Finance Director Unilever Nederland Home and Personal Care. Menssen heeft een royale ervaring op het gebied van onder andere controlling, accounting, IT en inkoop.

 

Het Havenbedrijf was op zoek naar een vrouw voor deze functie. Aangezien het aantal hooggekwalificeerde vrouwen voor dit soort functies schaars is, heeft de zoektocht even geduurd. De vacature stond ongeveer een jaar open. Het werving- en selectiebureau Egon Zehnder heeft Menssen aangedragen. 

 

Met de benoeming van Menssen is de vierhoofdige directie van het Havenbedrijf compleet. De andere leden zijn Hans Smits (President-directeur), Pieter Struijs (Infrastructuur en Maritieme Zaken) en Ger van Tongeren (Commerciële Zaken).

 

Menssen is deze week benoemd door de aandeelhouders van het Havenbedrijf: de gemeente Rotterdam en het Rijk

Trefwoorden: Personalia, Scheepvaart, Transport

Contact Havenbedrijf Rotterdam N.v

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share