Projectingenieur Meet- & Regeltechniek

Projectingenieur Meet- & Regeltechniek van Helder Recruitment

Door: Helder Recruitment  23-08-2011
Trefwoorden: Vacatures, Detachering, Werving En Selectie

Projectingenieur Meet- & Regeltechniek - Eindhoven
Consultant: Jolanda Hamerslag
Referentie nr: HEJH00687 

 

Bedrijfsprofiel 
 
Opdrachtgever is een toonaangevend advies- en ingenieursbureau dat internationaal opereert en bekend staat om haar hoogwaardige expertise en leiderschap in innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf staat bekend om een geïntegreerde aanpak van complexe problemen, vooral op het gebied van infra & mobiliteit, water & milieu, ruimte & vastgoed en industrie. Men richt zich op de totale projectcyclus en omvat management consultancy, adviesdiensten, ontwerp en engineering, project-, contract- en assetmanagement.


 
Bedrijfscultuur 
 
Opereren vanuit een diepgeworteld commitment ten aanzien van maatschappelijke betrokkenheid, integriteit en aansprakelijkheid. Opdrachtgever biedt een inspirerende werkomgeving binnen een professioneel en succesvol bureau. Kenmerkend voor de bedrijfscultuur zijn de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf initiatieven te ontwikkelen. 


Functie omschrijving 
 
Bent u een ondernemende Projectingenieur die graag voor klanten in zowel profit als non-profit sector aan de slag gaat op het gebied van gebouwgebonden Installaties? Bent u een echte professional die graag in een kennisorganisatie werkt? Dan is dit de functie die bij u past!

U werkt binnen de Business Unit Gebouwen, waarbinnen u opdrachtgevers ondersteunt bij het uitvoeren van multidisciplinaire, gebouwgebonden installatietechnische vraagstukken in de sectoren: Industrie, Energie, Zorg en Onderwijs en Commercieel Vastgoed. Hierbij ligt de nadruk op het engineering en begeleiding van projecten bij de klant.
U houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van meet- en regeltechniek door het zelfstandig adviseren, ontwerpen en toetsen van de automatisering voor gebouwgebonden- en procesgebonden installaties. Deze installaties bevinden zich over het algemeen binnen technisch complexe projecten en worden uitgevoerd door een multidisciplinair team. Als verantwoordelijke voor de correcte functionele werking van de installaties bent u betrokken bij offertetrajecten. Zowel vakinhoudelijk als in commerciële zin bent u marktgericht en in staat om het werkveld meet- en regeltechniek verder uit te bouwen.

 

Functie eisen 
 
Voor deze uitdagende functie voldoet u aan de volgende functie-eisen:
- Een passende WO/HBO opleiding, met daarnaast bij voorkeur een afgeronde opleiding post HBO Regeltechniek.
- Tenminste 6 jaar relevante werkervaring met het adviseren en realiseren van projecten op het gebied van de meet- en regeltechniek.
- U bent op de hoogte van de laatste vakinhoudelijke ontwikkelingen binnen de meet- en regeltechniek en bent bereid om ook in de toekomst verder te ontwikkelen.
- U bent een betrokken adviseur met een ondernemende inslag,u signaleert marktontwikkelingen, ziet kansen en hebt oog voor de klant.
- Goede communicatieve vaardigheden.
Arbeidsvoorwaarden 
 
Opdrachtgever biedt uiteraard een passende beloning aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en streeft naar een goede balans tussen prive en werk.
 

Trefwoorden: Detachering, Recruitment, Vacatures, Vacaturesite, Werving En Selectie

Andere producten en diensten van Helder Recruitment

Calculator-E van Helder Recruitment thumbnail
22-09-2011

Calculator-E

Bedrijfsprofiel    De opdrachtgever levert installaties in woningen en bedrijfsgebouwen die voldoen aan de hoogste eisen. Hiervoor wordt degelijke een


Calculator-W van Helder Recruitment thumbnail
22-09-2011

Calculator-W

Calculator-W Noord-Brabant Bedrijfsprofiel    De opdrachtgever levert installaties in woningen en bedrijfsgebouwen die voldoen aan de hoogste eisen. Hiervoor wordt


08-08-2011

Projectinkoper - Kinderdijk

  Projectinkoper - Kinderdijk Referentie nr: HEJH00643   Contactpersoon J. Hamerslag M: (06) 8205 2686 E: jolanda@helder-recruitment.nl      


15-02-2010

Opzoek naar kandidaten voor uw vacatures?

Onze dienstverlening is geheel op basis van ‘no-cure no-pay’. Geen resultaat, geen kosten. Dat vinden wij wel zo helder.