Hertgers Pensioen Advies

Afdrukken

Is Hertgers Pensioen Advies incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lichtenauerlaan 102-120 , 3062 ME Rotterdam, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Hertgers Pensioen Advies

Hertgers Pensioen Advies (hierna: HPA) is een onafhankelijk adviesbureau met vestigingen in Apeldoorn en Rotterdam. Wij hebben met geen enkele verzekeraar of premiepensioeninstelling een financiële binding. Daardoor kunnen wij het belang van de klant voorop stellen.

HPA heeft ruim 25 jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van werkgevers en werknemers bij hun employee benefits zoals de pensioenregeling, maar ook de levensloop-, arbeidsongeschiktheids-, ongevallen-, verzuim- en zorgregeling en eigenrisicodragerschap voor de WGA en ZW. Dit geldt ook voor de (pensioen)regelingen voor de directeur-grootaandeelhouder (hierna: DGA) en de IB-ondernemer.

Kaart

Is Hertgers Pensioen Advies in Lichtenauerlaan 102-120, Rotterdam Zuid-Holland 3062 ME uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3062 ME, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776599]