Hess Uitvaartzorg Rouwcentrum De Meidoorn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meidoornsingel 50 , 3053 BS Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hess Uitvaartzorg Rouwcentrum De Meidoorn

Al in de jaren ’80 heeft Hess uitvaartzorg de ruim 70 jaar oude Gereformeerde Meidoornkerk in het groene deel van Hillegersberg-Schiebroek verbouwd tot rouwcentrum. Met smaak, uiteraard. De authentieke uitstraling van de twee lichte aula’s en de ruime ontvangsthal is bewaard gebleven. Sinds 2012 zijn beide aula's te combineren tot één grote zaal. Houttinten en een stijlvolle inrichting geven bezoekers een thuisgevoel. Precies zoals wij dat voorstaan.

Rouwcentrum ‘De Meidoorn’ is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De trams vanaf Rotterdam-Centraal en vanaf station Melanchtonweg (Randstadrail) stoppen voor de deur. Bushaltes zijn ook niet meer dan een klein stukje lopen uit de buurt. Bovendien is er ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het rouwcentrum.

Hess uitvaartzorg is een middelgrote "full-service" uitvaartonderneming waar traditionele service en eigentijdse kwaliteit voorop staan. Om dat mogelijk te maken investeert Hess niet alleen in haar uitvaartcentra, wagenpark of drukkerij. Natuurlijk is dat nodig om aan de wensen die vandaag de dag leven invulling te geven. Maar voor Hess is het team van mensen dat u van dienst is veel belangrijker. Omdat bij een uitvaart zo veel aspecten van het leven aan bod komen is het team van Hess zo breed mogelijk samengesteld. Vanuit verschillende maatschappelijke posities heeft Hess betrokken mensen gezocht die samen dezelfde passie delen: het afscheid, hoe klein of hoe groot ook, zo waardig en respectvol mogelijk maken.

Hess uitvaartzorg verzorgt begrafenissen en crematies in de ruime regio rond Rotterdam, van Vlaardingen tot Dordrecht en van Lekkerkerk tot Moordrecht. Vanuit haar eigen locaties in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, maar ook vanuit ieder uitvaartcentrum of - waar toegestaan - woonzorgcentrum van uw keuze. Ook bij u in de buurt.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Hess-Uitvaartzorg-1007443775964422/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Hess Uitvaartzorg Rouwcentrum De Meidoorn in Meidoornsingel 50, Rotterdam Zuid-Holland 3053 BS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3053 BS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822914]