Bus vindt baas in Hollands Handelen

Bus vindt baas in Hollands Handelen van Hollands Handelen

Door: Hollands Handelen  03-07-2009

Rotterdam, 3 juli 2009 – Hollands Handelen, een Rotterdams marketing-, evenementen-, reclame- en communicatiebureau, heeft de mogelijkheid gekregen de zijkant van een bus te adopteren voor een half jaar. In het kader van het CBS Outdoor Adoptieplan heeft het bureau twee creatieve voorstellen ingeleverd die beiden worden uitgevoerd. Het komende jaar gaan er twee bussen rijden, één in Rotterdam en één in Amsterdam.

CBS Adoptieplan
Gedurende twee kwartalen in 2009 stelt CBS Outdoor een bus ter beschikking aan bureaus om te kunnen laten zien hoe creatief ze zijn. Het betreft een uiting op de zijkant van de bus waarvoor maximaal twee ontwerpen aangeleverd konden worden.

Hollands Handelen reddingsbrigade
De Rotterdamse bus wordt voor het bureau zelf ingezet. Deze zomer rijdt er een bus door Rotterdam met een reddingsboot, de zogenaamde Hollands Handelen reddingsbrigade. Organisaties die in tijden van nood hulp nodig hebben bij reclame uitingen of andere projecten op het gebied van communicatie en evenementen kunnen terecht bij de reddingsbrigade.

Wat als… ontwerpen geen grenzen kent?
Het tweede concept is bedacht voor CAD & Company, een klant van Hollands Handelen. Het laat zien dat ontwerpen voor bedrijven in de werktuigbouw geen grenzen kent als er gewerkt wordt met Autodesk software. Dit busontwerp is een doorkijk van de binnenkant van een bus en is grotendeels gemaakt in Autodesk Inventor. Het laat zien hoe gemakkelijk het is om een ontwerp te ervaren, nog voordat tot uitvoering wordt overgegaan.