Humanitas Teddybeer Stichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Thomas Mannplaats 162 , 3069 NG Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Humanitas Teddybeer Stichting

Stichting Humanitas is actief in Rotterdam, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel op het gebied van zorg, welzijn, huisvesting en dienstverlening.
Humanitas onderscheidt zich van andere zorgaanbieders en welzijnsinstellingen door haar aanpak, haar benadering van cliënten, de werkwijze van haar personeel en de inrichting van haar gebouwen.
Dat betekent o.a. dat wij uitgaan van de volgende de kernwaarden:

*) De cliënten behouden zo lang mogelijk de eigen regie over hun leven, Humanitas helpt hen daarbij als men dat wil en waar dat kan,
*) De eigen werkzaamheid van cliënten is zeer belangrijk,
*) De ja-cultuur. Humanitas kent een traditie van ‘zeer veel moet mogelijk zijn’ en ‘probeer alles en behoud het goede’,
*) Cliënten, medewerkers, familie, mantelzorgers en vrijwilligers zijn elkaars gelijke, ze gaan met elkaar om als een uitgebreide familie.

Humanitas is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige zorg en diensten biedt aan mensen met en zonder hulp- en/of zorgvraag. De stichting richt zich bij haar activiteiten op huisvesting, verzorging, verpleging, medische behandeling, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Kenmerkend voor alles wat de Stichting Humanitas doet, is het streven naar realisatie van kwaliteit van leven en naar geluk.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Humanitas Teddybeer Stichting in Thomas Mannplaats 162, Rotterdam Zuid-Holland 3069 NG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3069 NG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820752]