Betaling hypotheekrente kan uitgesteld worden met ING

Door: Hypotheek Weetjes  07-07-2009
Trefwoorden: Hypotheek, Hypotheekrente, Nhg

ING komt met een oplossing voor huiseigenaren die tijdelijk werkloos zijn en hierdoor niet kunnen voldoen aan de betalingsverplichtingen van de hypotheek.De ING bank schiet ze te hulp door de mogelijkheid te bieden om de betaling van de hypotheekrente uit te stellen waardoor de maandlasten verder verlaagd worden. Deze regeling is bedoelt voor mensen met een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) die ernstig te lijden hebben onder de gevolgen van de kredietcrisis.

Natuurlijk is deze regeling niet voor iedereen weggelegd en moet de desbetreffende huizenbezitter aantonen dat hij over onvoldoende financiele buffers beschikt. Tevens moet er wel uitzicht zijn op een nieuwe baan hiervoor geeft de bank een termijn van een jaar af.
Ook biedt de ING bank hulp aan huizenbezitters met dubbele woonlasten die ze onder strikte voorwaarden de mogelijkheid willen bieden om de woning tijdelijk te verhuren.

Bron: Betaling hypotheekrente kan uitgesteld worden met ING
Over de Auteur: Hypotheek-weetjes.nl is een financieel platform waarop bezoekers oa kunnen hypotheek berekenen en hypotheekrente kunnen vinden.

Trefwoorden: Hypotheek, Hypotheekrente, Hypotheekrenteaftrek, Hypotheekrentetarieven, Nhg