iFacilitate

Afdrukken

Is iFacilitate incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jean Monnetstraat 45 , 3066VR Rotterdam, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over iFacilitate

Als Gecertificeerd Scrum-coach deel ik ervaringen en inzichten over Scrum. Ik help Scrum Masters, Product Owners, teams en iedereen die betrokken is bij deze nieuwe manier van werken. Scrum zelf is vrij eenvoudig. Maar niet om het te laten werken binnen een omgeving die niet gewend is zo te werken. Mensen houden vaak niet van veranderingen. En is zo’n verandering wel eenvoudig? Dan help ik als coach om agile naar een hoger niveau te tillen. Ik stel verborgen vragen en ik heb een frisse blik op de bestaande manier van werken. Steeds meer bedrijven omarmen Scrum als dé nieuwe manier om waardevolle producten te leveren. En: om effectiever te kunnen werken met minder risico. Om kennis over te dragen kun je een trainer inhuren, maar je kunt mensen ook op training sturen. Vaak is dit de beste manier om te starten met Scrum. Maar na een tijdje worden de eerste obstakels zichtbaar. Scrum naar een hoger niveau tillen is dan een uitdaging. Je moet iederéén betrekken om de verandering in het bed

Kaart

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is iFacilitate in Jean Monnetstraat 45, Rotterdam Zuid-Holland 3066VR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3066VR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813007]