ISM eCompany realiseert Truus.nl

Door: Innovative Solutions In Media (ism)  06-06-2012
Trefwoorden: Website, Webshop, E-commerce

Uitdaging
De uitdaging voor full service e-commerce bureau ISM eCompany: het creëren van een gebruiksvriendelijke B2C webshop waar huishoudelijke- en verzorgingsproducten van A-merken worden verkocht tegen scherpe prijzen. De oprichters van Truus.nl gaan frontaal in de aanval in een van de meest competitieve markten die er bestaat: die van ‘Fast Moving Consumer Goods’.

Oplossing
ISM eCompany is verantwoordelijk voor de technische realisatie van Truus.nl, zusteronderneming GuiltyPeople, specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige interactieve ‘customer experiences’, heeft zich toegelegd op het design van de webshop.

Resultaat

Full service e-commerce bureau ISM eCompany heeft een webshop gecreëerd met een aantal belangrijke onderscheidende elementen ten opzichte van andere shops. Truus.nl gaat veel verder in het gebruiksgemak voor de consument. Bezoekers kunnen namelijk een abonnement op boodschappenlijstjes nemen, zodat zij dezelfde producten niet opnieuw hoeven te bestellen. De webshop biedt de online shopper bovendien veel voordeel: het is mogelijk producten van A-merken te kopen met maar liefst 15 procent korting. Truus.nl voert in haar assortiment producten van onder meer Niveau, Axe, Dove, Andrelon en Pampers. De webshop is dankzij de inzet van de online marketing specialisten van ISM eCompany goed vindbaar via de natuurlijke zoekresultaten van Google.

Trefwoorden: E-commerce, Email Marketing, Internet Marketing, Webshop, Website

Contact Innovative Solutions In Media (ism)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere voorbeelden van portfolio vanInnovative Solutions In Media (ism)

Post NL Drukwerkservice van Innovative Solutions In Media (ism) thumbnail
06-06-2012

Post NL Drukwerkservice

 ISM eCompany heeft drukwerkservice.nl ontwikkeld op basis van Sana Sites. Dit platform is vervolgens op maat gemaakt voor PostNL met de toevoeging van diverse applicaties. Het design van de B2B webshop is verzorgd door GuiltyPeople, dochteronderneming van ISM eCompany.


Online vernieuwing voor Primera van Innovative Solutions In Media (ism) thumbnail
06-06-2012

Online vernieuwing voor Primera

 Wij voorzien Primera in verschillende e-commerce diensten. Zo wordt het design van de nieuwe site verzorgt door zusteronderneming Guilty People. Het eMarketing team adviseert over zoekmachine optimalisatie en richt Google Analytics in, zodat Primera haar online doelstellingen kan meten en analyseren.