Online vernieuwing voor Primera

Online vernieuwing voor Primera van Innovative Solutions In Media (ism)

Door: Innovative Solutions In Media (ism)  06-06-2012
Trefwoorden: E-commerce, Internet Design, Internet Marketing

Uitdaging
Primera deed onderzoek naar de behoeften van winkels en consumenten. De online strategie die daarop werd bepaald, voorziet in de opening van een webwinkel. Een webwinkel waarop consumenten onder andere wenskaarten, gepersonaliseerde boeken en foto's kunnen bestellen. Primera wil met de shop een volwaardig rendabel online verkoopkanaal realiseren.

Oplossing
Wij voorzien Primera in verschillende e-commerce diensten. Zo wordt het design van de nieuwe site verzorgt door zusteronderneming Guilty People. Het eMarketing team adviseert over zoekmachine optimalisatie en richt Google Analytics in, zodat Primera haar online doelstellingen kan meten en analyseren. Daarnaast gaat het eMarketing team de verkoop van cadeaukaarten substantieel verhogen. Dit doen zij door middel van SEO en Adwords campagnes. eMarketing gaat samen met Guilty People de banners voor het display netwerk van Google realiseren. Ook neemt ISM eCompany de hosting en het beheer voor de website en webshop in handen.

Resultaat
Het resultaat is een webwinkel, geïntegreerd in het Magento Enterprise Platform. De webshop is optimaal indexeerbaar voor zoekmachines. Het Magento Enterprise platform is gekoppeld aan diverse partijen voor het vertonen van ticketinformatie en loterijuitslagen. Daarnaast is het mogelijk om gepersonaliseerde cadeaus en geschenken te bestellen. Op termijn zal dit assortiment uitgebreid worden. Primera geeft aan met de shop een dieper assortiment te kunnen presenteren ‘dan waar in de meeste Primera winkels ruimte voor bestaat.

Over Primera
Primera is een winkelketen van ruim 400 winkels. Bij Primera kan men onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, loten, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges.

Trefwoorden: E-commerce, Internet Design, Internet Marketing

Contact Innovative Solutions In Media (ism)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere voorbeelden van portfolio vanInnovative Solutions In Media (ism)

06-06-2012

ISM eCompany realiseert Truus.nl

ISM eCompany is verantwoordelijk voor de technische realisatie van Truus.nl, zusteronderneming GuiltyPeople, specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige interactieve ‘customer experiences’, heeft zich toegelegd op het design van de webshop.


Post NL Drukwerkservice van Innovative Solutions In Media (ism) thumbnail
06-06-2012

Post NL Drukwerkservice

 ISM eCompany heeft drukwerkservice.nl ontwikkeld op basis van Sana Sites. Dit platform is vervolgens op maat gemaakt voor PostNL met de toevoeging van diverse applicaties. Het design van de B2B webshop is verzorgd door GuiltyPeople, dochteronderneming van ISM eCompany.